Δεν σας πιστευω: Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

Η επιχείρηση σωτηρίας της μεταπολιτευτικής συμμορίας που κυβέρνησε την χώρα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Τις τελευταίες μέρες την επιχείρηση εκφοβισμού των ψηφοφόρων έχει αναλάβει ο τρομοκρατικός μηχανισμός της Ευρωζώνης. Απροκάλυπτα, ξένοι ηγέτες,αξιωματούχοι και υπάλληλοι της Ευρωζώνης υπαγορεύουν στο λαό του προτεκτοράτου τι να ψηφίσει, απειλώντας τον ότι αν ψηφίσει «αλλιώς», θα του κάνουν έξωση από την Ευρωζώνη.

Οι απειλές αυτές είναι πρωτόγνωρο να εκτοξεύονται προς ψηφοφόρους ισότιμου μέλους-κράτους, πρώτον γιατί αποτελούν παρέμβαση στα εσωτερικά του, δεύτερον γιατί δεν βασίζονται στο άρθρο καμιάς Ευρωπαϊκής Συνθήκης και καμίας δανειακής σύμβασης, τρίτον γιατί δεν μπορεί να απειλείς την μελλοντική κυβέρνηση πριν εκλεγεί και μιλήσεις μαζί της.

Το πιο πρωτόγνωρο είναι ότι τα μνημονιακά κόμματα χρησιμοποιουν αυτές τις παρεμβάσεις για προεκλογικούς σκοπούς αντί να δηλώσουν ξεκάθαρα ότι τέτοιες παρεμβάσεις είναι ανεπίτρεπτες. Έχουν ευτελίσει κάθε εθνική αξιοπρέπεια και σέρνωνται γλοιωδώς στα πόδια των Ευρωπαίων ικετέυοντας για στήριξη. Είναι επαίτες, ζητιάνοι, προσκηνυμένοι και έτσι κατήντησαν και την χώρα. Ζητιάνα και κουρελού της Ευρώπης.

Ενώ οι ξένες δυνάμες σφυροκοπούν την μόνη αντίθετη τους φωνή που υψώθηκε σθεναρά στην Ευρώπη, η εγχώρια πολιτική τάξη προσφέρει καθρεφτάκια στους ιθαγενείς ψηφοφορους της. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, διαγωνίζονται ποιος θα επαναδιαπραγματευτεί πειρσσότερο το μνημόνιο. Αυτό, που 3 μήνες πριν ήταν αποτέλεσμα σκληρής διαπράγματευσης που εξαντλήθηκε. Από κοντά σιγοντάρουν οι βιομήχανοι, που προτείνουν να ξαναανέβουν οι μισθοί. Σιγά σιγά και όσο πλησιάζουμε στις 17 Ιούνη, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ θα καταργήσουν το Μνημόνιο αρκεί να μην κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ομως είναι επιτακτική ανάγκη να γίνει κατανοητό ότι το Μνημόνιο δεν είναι το πρόβλημα αλλά το αποτέλεσμα.
ΠΑΣΟΚ και ΝΔ πρέπει να σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας. Οι αρχηγοι και τα μεγαλοστελέχη τους με τις επιλογές και τις πολιτικές τους άλωσαν τον τόπο. Ρεζίλεψαν τη χώρα, την έκαναν ικέτη. Κατέστρεψαν την κοινωνική συνοχή, έσπειραν δυστυχία, διαφθορά, ανασφάλεια και φόβο. Οι κομματικοί τους στρατοί λυμαίνονται ακόμα το δημόσιο χρήμα έχοντας απομυζήσει κάθε ικμάδα παραγωγικής δυνατότητας.

Τα κόμματα του Βάτοπεδίου, των υποβρυχίων, των Ιμίων, του Χρηματιστηρίου, της ProtonBAnk, των δομημένων ομολόγων, του 21% ανεργία του, 6,3% ύφεσης, των 38 αποτυχημένων χρόνων διακυβέρνησης, των 400δις χρέους έχουν το θράσος να μιλανε για επικίνδυνες, ανεύθυνες και αναξιόπιστες πολιτικές των όποιων αντιπάλων τους.
Σας αυτές τις εκλογές ψηφίζω για να απαλλάξω τον τόπο από τα κόμματα που τον κατέστρεψαν. Δεν εμπιστεύομαι καμμια τους ενέργεια, δεν πιστεύω καμμια τους υπόσχεση.

Στις 17 Ιουνίου θα κάνω την οργή μου ψήφο και την ψήφο μου αναγγελία απόλυσης του πιο διεφθαρμένου κομματικου συστηματος στην Ευρώπη.
Στις 17 Ιουνίου θα βάλω το δικό μου λιθαράκι για να ελευθερώσω την πατρίδα μου.
Στις 17 Ιουνίου η πατρίδα μου, θα υποδεχθεί πίσω το καλυτερο προϊόν της. Τη δημοκρατία.

Advertisements


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s