Καμμένος: Μας πολεμούν. Θα προσφύγουμε στη δικαιοσύνη

Την προσφυγή στη Δικαιοσύνη για να διερευνηθεί το θέμα με το non paper, το οποίο διένειμε η Προεδρία της Δημοκρατίας ανήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Mιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» επανέλαβε ότι το κείμενο δεν είναι δικό του και δεν ανταποκρίνεται στις θέσεις του κόμματός του, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εστάλη το κείμενο ηλεκτρονικά στο κόμμα από φίλους του κόμματος ως πρόταση και να βρέθηκε στη συζήτηση «κατά λάθος».

«Δεν είναι δικό μας το έγγραφο. Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει. Ο κ.Μπίτσιος μας είπε ψέματα» είπε ο κ.Καμμένος και υποστήριξε ότι «παίχτηκε ένα παιχνίδι απο την Προεδρία της Δημοκρατίας» σε βάρος του κόμματός του, και εκτίμησε ότι «ίσως παραπλανήθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας».

«Θα καταφύγουμε στη Δικαιοσύνη. Συκοφαντούν κάθε αντιμνημονιακή φωνή. Τα ίδια έκαναν και προεκλογικά με το πλαστό κείμενο σε βάρος υποψήφιου βουλευτή του κόμματος μας» είπε ο κ.Καμμένος και κάλεσε τα κόμματα να καταθέσουν το κυβερνητικό τους πρόγραμμα, με σαφείς θέσεις ώστε «να ξέρει ο κόσμος τι θέλει να κάνει ο καθένας».

Ο κ. Καμμένος απέρριψε διλήμματα τύπου «ευρώ ή δραχμή» ως εγκληματικά και υποστήριξε ότι δεν υφίσταται τέτοιο δίλημμα. «Δεν μας κάνουν χάρη για να είμαστε στο ευρώ, πληρώνουμε για να είμαστε, ο κόσμος έχει υποστεί μεγάλες θυσίες για να ανήκουμε στο ευρω, και δεν μπορούν να μας βγάλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» επανέλαβε ότι εξακολουθεί να ισχύει το «ούτε νεκρός δεν συνεργάζομαι με Σαμαρά και Βενιζέλο» τους οποίους κατηγόρησε ότι δεσμεύθηκαν με τις υπογραφές τους ότι θα ακολουθήσουν το Μνημόνιο. Τόνισε ότι το κόμμα του έχει βασικές διαφορές από τον ΣΥΡΙΖΑ στα εθνικά θέματα, και σε θέματα λαθρομετανάστευσης, και ανέφερε ότι εάν του δώσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος χαρτί υπογεγραμμένο ότι δεν θα έχουμε τον Ιούλιο χρήματα να πληρώσουμε «αυτό σημαίνει ότι το Μνημόνιο απέτυχε και χρειάζεται καταγγελία. Δεν μπορεί να λέμε ότι δεν έχουμε αποθέματα με το Μνημόνιο και να θέλουμε να παραμείνουμε σε αυτό».

Πηγή: Λόγιος Ερμής

Advertisements


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s