Ο Γ. Αλήθειας & η αλήθεια για το Έγγραφο «Καμμένου»

Από χθες το βράδυ παίζεται σε όλα τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά κανάλια , τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και όλα τα κόμματα, η μεγαλύτερη θεατρική παράσταση από το θέατρο του παραλόγου, σενάρια του οποίου προσπαθούν να τεθούν σε εφαρμογή στη «καμπούρα» του κομπάρσου Ελληνικού Λαού, ως συνέχεια της εξέλιξης του πειράματος «Αθήνα 2010».
1) Ένα κείμενο από την Προεδρία της Δημοκρατίας απεστάλη με fax στα πολιτικά κόμματα. (Αλήθεια)
2) Στο κείμενο αυτό ήταν αναπτυγμένες οι απόψεις και τα επτά σημεία-θέσεις του κόμματος των Ανεξαρτήτων του Πάνου Καμμένου (Αλήθεια)
3) Ο κος Καμμένος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων είπε:
α) «ουδέποτε κατέθεσε ΕΠΙΣΗΜΩΣ κανένα είδους έγγραφο με τις θέσης του κόμματος στη Προεδρία. (Αλήθεια)
β) Κατέθεσε έγγραφο με τις απόψεις του κόμματος του (Αλήθεια)
γ) Είπε προφορικά στον κ Πρόεδρο τα επτά σημεία – θέσεις του κόμματος του (Αλήθεια)
δ) Παρακάλεσε τον κο Πρόεδρο να μοιράσει στα κόμματα τις απόψεις και τις θέσεις του κόμματος του, καθώς δεν του δόθηκε η ευκαιρία να τα πει σε μία κοινή συνάντηση. (Αλήθεια)
ε) Η προεδρία (με το κείμενο που έστειλε στα κόμματα) έκανε αυτό που της ζήτησε προφορικά ο κος Καμμένος (Αλήθεια)
στ) Ο κος Καμμένος είπε στους δημοσιογράφους ότι πιστεύει ότι είναι πλαστό και ότι «δεν έχει πρόβλημα με το περιεχόμενο του κειμένου» γεγονός που σημαίνει ότι δεν απορρίπτει το περιεχόμενο τους. (Αλήθεια)
4) Το έγγραφο «διέρρευσε» από ένα κόμμα από αυτά που ήταν αποδέκτες. (Αλήθεια)

Και γιατί τόσο «ντόρος», τόση «ένταση» τόσο φασαρία για «πλαστογραφία» ή πολιτική προβοκάτσια κλπ

Που είναι η αλήθεια και που το ψέμα? Την αλήθεια την είπαμε πιο πάνω.
Το ψέμα είναι στη συμπεριφορά των πολιτικών αντιπάλων του Καμμένου χθες, του Τσίπρα αύριο, του Κουβέλη μεθαύριο, του Σαμαρά, του Βενιζέλο κοκ, οι οποίοι ο καθένας προσπαθεί να «κάψει» τον άμεσο αντίπαλό του και σήμερα είναι κος Καμμένος, καθώς υποθέτω δε μπορούσε επισήμως να παραδεχτεί ότι επρόκειτο για «non paper» και «πληροφοριακό κείμενο», το οποίο πράγματι ουδέποτε κατέθεσε Ο ΙΔΙΟΣ στη Προεδρία. Πιθανά πρόκειται για κείμενο βοήθειας για τη σύνταξη του πληροφοριακού εγγράφου με το οποίο η Προεδρία έπρεπε να ενημερώσει τα κόμματα, σύμφωνα με τη προφορική παράκληση του κου Καμμένου και πιθανά λόγω «φόρτου εργασίας» της Προεδρία απεστάλη ως έχει.

Συμπατριώτες,
τα παιδεία «παίζει» το πολιτικό θέατρο του παραλόγου, με κομπάρσους τον Ελληνικό Λαό και την υφαρπαγή της ψήφου του όχι με τις προτάσεις των αλλά με την απαξίωση των πολιτικών αντιπάλων τους, αδιαφορώντας για τις όποιες συνέπειες θα έχει αυτό στη ζωή των Ελλήνων Πολιτών και της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Απώτερος στόχος ΟΛΩΝ η επικράτηση του ενός πολιτικού εις βάρος των υπολοίπων πολιτικών αντιπάλων του, και η μονομερής επικράτηση των δογματικών αντιλήψεων του κυρίαρχου πολιτικού κόμματος.

Κανείς δε νοιάζεται για το τι ψήφισε και τι θέλει η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού, ούτε για το πιο θα είναι το μέλλον των παιδιών μας μια και τα περισσότερα από τα δικά τους τα έχουν εξασφαλισμένα με καταθέσεις, σπουδές και γνωριμίες στο εξωτερικό.

Ο καθένας νοιάζεται (όπως χρόνια τώρα νοιαζόταν) ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ ψηφοφόρους, συνένοχους και το ΙΔΙΟΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝ προσωπικό και κόμματος.

Καλημέρα σας
Γιάννης Αλήθειας

Πηγή: Γιάννης Αληθειας

Advertisements

One Comment on “Ο Γ. Αλήθειας & η αλήθεια για το Έγγραφο «Καμμένου»”

  1. […] Ο Γ. Αλήθειας & η αλήθεια για το Έγγραφο “Καμμένου” «…. Share this:FacebookTwitterLinkedInEmailPrintLike this:LikeBe the first to like this post. Κατηγορίες:Πολιτική Σχόλια (0) Trackbacks (0) Γράψτε ένα σχόλιο Παράθεση […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s