Οι εκλογές της νεολαίας

Οι εκλογές της 6ης Μαϊου ήταν χωρίς αμφιβολία οι εκλογές της νεολαίας. Σε συντριπτικό βαθμό οι νέοι άνθρωποι καταδίκασαν τα 2 πρώην μεγάλα κόμματα και ζήτησαν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.
Στις επόμενες εκλογές η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Όλοι οι νέοι άνθρωποι πρέπει:
1. Να μην ψηφίσουν κανένα από τα 2 κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια.
2. Να μην ψηφίσουν μεγάλους σε ηλικία υποψήφιους. Μας έμαθαν να θεωρούμε νέο σε ηλικία πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου που εξηντάρισε.
3. Να ψηφίσουν νεαρούς υποψήφιους με βάση το βιογραφικό τους
4. Να ψηφίσουν σκεφτόμενοι το μέλλον σε 10-20 χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά με τους μεγάλους σε ηλικία ψηφοφόρους που ψηφίζουν για το τώρα.
5. Να ψηφίσουν πράγματα που μοιαζουν ανέφικτα ή ονειρικά. Ο μόνος τρόπος να πάρεις τα μέγιστα από μια διαπραγμάτευση είναι να διαπραγματευτείς τα ανέφικτα. Η τρόικα το εφαρμόζει κατά κόρον.
6. Να αποτρέψουν συνομίληκους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ
7. Κάθε φορά που κάποιος τους λέει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λένε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, να του θυμίζουν ποιοι μας έφεραν εδώ.
8. Πιέστε, επιχειρηματολογήστε, συζητηστε με γονείς, θείους και παππούδες. Κατα κύριο λόγο είναι η δική τους ψήφος που μας έφερε εδώ. Παρακαλέστε τους, να μην κάνουν για μια φορά το ίδιο λάθος.
9. Εφαρμόστε εμπάργκο στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες που έχουν ξεκάθαρο μνημονιακό χαρακτήρα.
Είναι επιτέλους καιρός να τελειώσει η εποχή των προκρίτων, των προεστών και των κοτσαμπάσηδων. Η νέα γενιά είναι εδώ και θέλει και μπορεί να πάρει το μέλλον της χώρας στα χέρια της.

Advertisements

2 Σχόλια on “Οι εκλογές της νεολαίας”

  1. […] Οι εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν χωρίς αμφιβολία οι εκλογές της νεολαίας. Σε συντριπτικό βαθμό οι νέοι άνθρωποι καταδίκασαν τα… 2 πρώην μεγάλα κόμματα και ζήτησαν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.Στις επόμενες εκλογές η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Όλοι οι νέοι άνθρωποι πρέπει:1. Να μην ψηφίσουν κανένα από τα 2 κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια.2. Να μην ψηφίσουν μεγάλους σε ηλικία υποψήφιους. Μας έμαθαν να θεωρούμε νέο σε ηλικία πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου που εξηντάρισε.3. Να ψηφίσουν νεαρούς υποψήφιους με βάση το βιογραφικό τους4. Να ψηφίσουν σκεφτόμενοι το μέλλον σε 10-20 χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά με τους μεγάλους σε ηλικία ψηφοφόρους που ψηφίζουν για το τώρα.5. Να ψηφίσουν πράγματα που μοιαζουν ανέφικτα ή ονειρικά. Ο μόνος τρόπος να πάρεις τα μέγιστα από μια διαπραγμάτευση είναι να διαπραγματευτείς τα ανέφικτα. Η τρόικα το εφαρμόζει κατά κόρον.6. Να αποτρέψουν συνομήλικους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ7. Κάθε φορά που κάποιος τους λέει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λένε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, να του θυμίζουν ποιοι μας έφεραν εδώ.8. Πιέστε, επιχειρηματολογήστε, συζητηστε με γονείς, θείους και παππούδες. Κατα κύριο λόγο είναι η δική τους ψήφος που μας έφερε εδώ. Παρακαλέστε τους, να μην κάνουν για μια φορά το ίδιο λάθος.9. Εφαρμόστε εμπάργκο στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες που έχουν ξεκάθαρο μνημονιακό χαρακτήρα.Είναι επιτέλους καιρός να τελειώσει η εποχή των προκρίτων, των προεστών και των κοτσαμπάσηδων. Η νέα γενιά είναι εδώ και θέλει και μπορεί να πάρει το μέλλον της χώρας στα χέρια της. apatopigadi.wordpress.com […]

  2. […] Οι εκλογές της 6ης Μαΐου ήταν χωρίς αμφιβολία οι εκλογές της νεολαίας. Σε συντριπτικό βαθμό οι νέοι άνθρωποι καταδίκασαν τα… 2 πρώην μεγάλα κόμματα και ζήτησαν ανατροπή του πολιτικού σκηνικού.Στις επόμενες εκλογές η προσπάθεια αυτή πρέπει να συνεχιστεί. Όλοι οι νέοι άνθρωποι πρέπει:1. Να μην ψηφίσουν κανένα από τα 2 κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια.2. Να μην ψηφίσουν μεγάλους σε ηλικία υποψήφιους. Μας έμαθαν να θεωρούμε νέο σε ηλικία πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου που εξηντάρισε.3. Να ψηφίσουν νεαρούς υποψήφιους με βάση το βιογραφικό τους4. Να ψηφίσουν σκεφτόμενοι το μέλλον σε 10-20 χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά με τους μεγάλους σε ηλικία ψηφοφόρους που ψηφίζουν για το τώρα.5. Να ψηφίσουν πράγματα που μοιαζουν ανέφικτα ή ονειρικά. Ο μόνος τρόπος να πάρεις τα μέγιστα από μια διαπραγμάτευση είναι να διαπραγματευτείς τα ανέφικτα. Η τρόικα το εφαρμόζει κατά κόρον.6. Να αποτρέψουν συνομήλικους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ7. Κάθε φορά που κάποιος τους λέει ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λένε πως η κατάσταση είναι δύσκολη, να του θυμίζουν ποιοι μας έφεραν εδώ.8. Πιέστε, επιχειρηματολογήστε, συζητηστε με γονείς, θείους και παππούδες. Κατα κύριο λόγο είναι η δική τους ψήφος που μας έφερε εδώ. Παρακαλέστε τους, να μην κάνουν για μια φορά το ίδιο λάθος.9. Εφαρμόστε εμπάργκο στα κανάλια, τις εφημερίδες και τις ιστοσελίδες που έχουν ξεκάθαρο μνημονιακό χαρακτήρα.Είναι επιτέλους καιρός να τελειώσει η εποχή των προκρίτων, των προεστών και των κοτσαμπάσηδων. Η νέα γενιά είναι εδώ και θέλει και μπορεί να πάρει το μέλλον της χώρας στα χέρια της. apatopigadi.wordpress.com […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s