Τις πταίει ;

Ο Τσιπρας φταίει.
Φταίει για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.
Φταίει που ο κόσμος δεν μας ψήφισε.
Φταίει που ο κόσμος δεν κατάλαβε. Είναι αριστερός, είναι λαϊκιστής.
Φταίει που τα ταμεία είναι αδεια. Κρυφοσυριζαίοι ήταν οι υπουργοί μας που τ άρπαζανε.
Είναι ανεύθυνος. Δεν ξέρει πως είναι να ανταποκρίνεσαι όπως εμείς σε κυβερνητικές ευθύνες. Βούλιαξε τα ασφαλιστικά ταμεία.
Αυτός φταίει για τη ζίμενς. Και για τα ύποβρυχια. Όταν ο Τσουκατος είπε ότι το ένα εκατομμύριο πήγε στα ταμεία του κόμματος, εννοούσε το ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τσιπρας φταίει που δεν εχουμε κυβέρνηση . Αγύριστο κεφαλι. Αμετανοητος. Δεν φτάνει που έφτασε τη χώρα στο ΔΝΤ. Δεν μας αφήνει να τη σώσουμε. Κι έχει και τα κανάλια μαζι του. Διαπλεκόμενος. Καλα λένε ότι είναι το αριστερό χέρι του διαβολου στη γη.
Κι εκεινος ο φωνακλας, ο ευσωμος ο Καμμενος. Αλλο φρουτο .Εκεινος είναι το δεξι χερι του Σατανά. Με κάτι τέτοιους κινδυνεύει η δημοκρατια στη χώρα.

Advertisements

One Comment on “Τις πταίει ;”

  1. […] Ο Τσιπρας φταίει.Φταίει για την παγκόσμια χρηματοπιστωτική κρίση.Φταίει που ο κόσμος δεν μας ψήφισε.Φταίει που ο κόσμος δεν κατάλαβε. Είναι αριστερός, είναι λαϊκιστής.Φταίει που τα ταμεία είναι αδεια. Κρυφοσυριζαίοι ήταν οι υπουργοί μας που τ άρπαζανε.Είναι ανεύθυνος. Δεν ξέρει πως είναι να ανταποκρίνεσαι όπως εμείς σε κυβερνητικές ευθύνες. Βούλιαξε τα ασφαλιστικά ταμεία.Αυτός φταίει για τη ζίμενς. Και για τα υποβρύχια. Όταν ο Τσουκατος είπε ότι το ένα εκατομμύριο πήγε στα ταμεία του κόμματος, εννοούσε το ΣΥΡΙΖΑ.Ο Τσιπρας φταίει που δεν εχουμε κυβέρνηση. Αγύριστο κεφαλι. Αμετανόητος. Δεν φτάνει που έφτασε τη χώρα στο ΔΝΤ. Δεν μας αφήνει να τη σώσουμε. Κι έχει και τα κανάλια μαζι του. Διαπλεκόμενος. Καλα λένε ότι είναι το αριστερό χέρι του διαβολου στη γη.Κι εκεινος ο φωνακλας, ο εύσωμος ο Καμμενος. Αλλο φρουτο. Εκεινος είναι το δεξι χερι του Σατανά. Με κάτι τέτοιους κινδυνεύει η δημοκρατία στη χώρα. apatopigadi.wordpress.com […]


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s